Underleverandør af CNC drejning og fræsning

MB Cutting tilbyder

MB Cutting er en reel underleverandør, du som kunde kan stole på – Af respekt for eventuel patent- og mønsterbeskyttelse, håndterer vi dine opgaver med omhu og dyb fortrolighed.
Vi har vores arbejde meget ærekært og fokuserer på god kundeservice i form af: hurtig responstid, billig CNC drejning og fræsning, top kvalitet og levering til aftalt tid.

Alt inden for spåntagende bearbejdning – Både CNC bearbejdning og manuel bearbejdning.

Som underleverandør, beskæftiger MB Cutting sig hovedsageligt med CNC drejning og CNC fræsning af både stål-, metal- og plastemner.
– Vi påtager os dog også gerne specielle underleverandør-opgaver i så vidt et omfang, som vores udstyr og ekspertise rækker.

MB Cutting udfører spåntagende bearbejdning for kunder i hele Danmark, men har primært hjulpet kunder i Midtjylland såsom i områderne: Viborg, Møldrup, Aalestrup og Skals med mere.

Maskinfabrikken MB Cutting er en kvalitets- og prisbevidst underleverandør.

Vi er en underleverandør, der holder os opdateret på både den nyeste teknologi og viden inden for området, og vi har maskiner, der kan varetage langt de fleste opgaver inden for CNC drejning og fræsning. Vi er desuden vant til at håndtere materialer med certifikat.

Vi opererer som underleverandør og samarbejdspartner for både små og store virksomheder, inden for forskellige industrier og brancher – Ofte:

———-

Vores mange års professionelle virke med bearbejdningsprocesserne CNC drejning og CNC fræsning, spiller desuden en væsentlig rolle for hvorfor MB Cutting er det oplagte valg som underleverandør af din næste produktion –

Som underleverandør tilbyder MB Cutting, at bearbejde alskens emner i langt de fleste materialer; både som enkeltstyksproduktion og serieproduktion inden for CNC drejning og CNC fræsning – Vi håndterer således:

 
 

Billig CNC drejning og fræsning

Hos MB Cutting ved vi, at både pris og kvalitet er afgørende.
Derfor er hele vores maskinfabrik opbygget med øje for prisbevidst CNC-bearbejdning af top kvalitet.

Vi er ikke gået på kompromis med vores maskiner og udstyr, men sparer istedet på øvrige udgifter som lønninger og husleje.
– Pris og kvalitet følges altså ikke helt ad, hos MB Cuting – Kvaliteten er nemlig i Top og prisen i Bund.

 
 

Special opgaver

Har du en opgave af mere special karakter?
– Vi tager gerne udfordringen op.

MB Cutting har gennem tiden, hjulpet kunder med mangeartet opgaver, også opgaver som ikke nødvendigvis krævede spåntagende bearbejdning.
– Hvis muligt hjælper vi selvfølgelig også gerne dig.