Underleverandør af CNC drejning og fræsning

Som underleverandør, beskæftiger MB Cutting sig hovedsageligt med CNC drejning og CNC fræsning af både stål-, metal- og plastemner.
– Vi påtager os dog også gerne specielle underleverandør-opgaver i så vidt et omfang, som vores udstyr og ekspertise rækker.

MB Cutting udfører spåntagende bearbejdning for kunder i hele Danmark, men har primært hjulpet kunder i Midtjylland såsom i områderne: Viborg, Møldrup, Aalestrup og Skals med mere.

Maskinfabrikken MB Cutting er en kvalitets- og prisbevidst underleverandør.

Vi er en underleverandør, der holder os opdateret på både den nyeste teknologi og viden inden for området, og vi har maskiner, der kan varetage langt de fleste opgaver inden for CNC drejning og fræsning. Vi er desuden vant til at håndtere materialer med certifikat.

Vi opererer som underleverandør og samarbejdspartner for både små og store virksomheder, inden for forskellige industrier og brancher – Ofte:

———-

Vores mange års professionelle virke med bearbejdningsprocesserne CNC drejning og CNC fræsning, spiller desuden en væsentlig rolle for hvorfor MB Cutting er det oplagte valg som underleverandør af din næste produktion –

Som underleverandør tilbyder MB Cutting, at bearbejde alskens emner i langt de fleste materialer; både som enkeltstyksproduktion og serieproduktion inden for CNC drejning og CNC fræsning – Vi håndterer således: