CNC Drejning

Hos MB Cutting er vi specialister i CNC drejning – Derfor får du med os som underleverandør, både den rette rådgivning og dine emner drejet af kompetente fagfolk, med rette ekspertise og det rette udstyr, hvorfor kvaliteten er helt i Top.

 

Fleksibel CNC drejning i stål, metaller og plast

Vi drejer emner af stor forskellighed og i mange forskellige størrelse og vi håndtere bråde små og store ordre.
Hos MB Cutting Maskinfabrik har vi ikke sat nogle begrænsninger for, størrelsen af de emner vi tilbyder at CNC-dreje; heller ikke for de ordre vi tager ind – Vores erfaring er solid på begge områder.
Vi drejer gerne enkeltstyksemner, men har især specialiseret os i CNC drejning af både små og større serier.
Enkeltstyks emner bearbejdes som ofte fra vores manuel drejebænk, hvorimod drejning af små eller større serier udføres som en CNC-styret process, fra en af vores CNC drejebænke.

 

Drejebænke og Dreje-kapasitet

Vores maskinliste tæller en enkelt manual drejebænk og flere CNC drejebænke, heriblandt en nyere Mazak Quick Turn – Kombinationen af vores erfaring og moderne udstyr, muliggør blandt andet:

  • CNC drejning af emner op til Ø300.
  • CNC drejning på drejebænk med roterende værktøj.
  • Drejning fra stanglader op til Ø65.
  • ISO- og dialogsprogrammeringsfaciliteter.

Vi drejer med en kapacitet på max diameter: 360 millimeter og max længde: 1052 millimeter og håndterer såvel enkeltstyks- som serieproduktion.

 

MB Cutting har adresse i Viborg i Midtjylland; herfra bearbejder vi alskens CNC-dreje-opgaver som vi levere til både store og mindre virksomheder i hele landet. Vi påtager os også gerne rollen som din underleverandør – Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe med dine opgaver.

 

Hvad er CNC Drejning?