Processen

Procesinformation: Programmering og opstilling af maskine

Forespørgsel og rådgivning

Har du brug for rådgivning og hjælp til spåntagning, materialevalg og produktoptimering - og et godt tilbud på bearbejdning af din opgave: Ring til Kasper eller Karsten på 2239 1561, eller skriv til MB Cutting Maskinfabrik.

Tilbud og aftale

Hos MB Cutting har vi formået at lave et billigt setup - UDEN at gå på kompromis med kvaliteten af vores udstyr. Derfor er vi, foruden kvaliteten, også konkurrencedygtig på prisen. Tilbud: Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud – Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Ordre: Vi tager imod ordre på større eller mindre mængder.

Fremstilling

​Ordreproduktion Vi arbejder efter kundeordre, til tilbudt pris eller efter regning. Vi tager gerne imod ordre på ét enkelt emner, men har især specialiseret os i CNC-bearbejdning af både små og større serier. Produktion: Vi producere både små og større emner.

Slutkontrol

Afgratning Afgratning er, for at beskrive det enkelt, en afsluttende metode, der anvendes til, at fjerne såkaldte grater. Metal bearbejdes ofte med mange processer for at skabe emner af bestemt facon og størrelse. - Disse procedurer skaber ofte ujævne kanter eller fremspring. De hævede partikler og spåner, der vises, når metal emner bearbejdes kaldes grater, og den proces, hvorved de fjernes, er kendt som afgratning. Flere metoder, kan anvendes til fjernelse af grater Slibende substanser kan anvendes, eller slibende klude kan anvendes til at gnide metallet for at fjerne tynde spåner og små riller, og at polere stykket. I andre tilfælde kan slibning være nødvendigt, hvad enten det er en lille mængde slibning med hånden eller streng slibning med en maskine til mere besværlige deformiteter. Afgratning og polering kan være nødvendigt i mere end et afsnit af en metalkomponent, idet grater og spåner kan forekomme på sømme og kanter. Alle overflader skal være helt glat. Andre metoder til, at udjævne væk rifter og fragmenter, kan forekomme.

Forsendelse


ajax-loader-gif

Indlæs Flere Poster